Lippuvaraus

Tohvelisankarin rouva

22.09.–28.10.2017

”Aadolf: Jos näytelmä kertoo toisista, se on komedia, mutta jos itsestä, se on tragedia. Kaikilla asioilla on naurettava ja itkettävä puolensa.”

Maria Jotunin Tohvelisankarin rouva on hirtehinen huvinäytelmä yhdentoista roolihenkilön rahaa tai rakkautta janoavista, laillisista tai laittomista suhteista. Se on ajattoman oivaltavasti farssiksi yltyvä absurdi komedia vahvoista naisista, heikoista miehistä sekä ihmisen pohjattomasta ahneudesta ja itsekkyydestä.

Tissutteleva tilanomistaja Aadolf on virkansa menettänyt metsäherra. Keimaileva ja ahne Juulia on mennyt itseään paljon vanhemman Aadolfin kanssa naimisiin turvatakseen oman tulevaisuutensa. Aadolf ei ollut kuitenkaan kertonut veloistaan ennen avioliiton solmimista, joten Juulian viimeisenä oljenkortena rikastumiseen on perintö naapuritalossa kuolemaa tekevältä, Aadolfin rikkaalta ja naimattomalta veljeltä Justukselta.

Oma osansa näytelmässä on varattomalla nuoremmalla miehellä johon Juulia on rakastunut, Aadolfin edellisestä liitosta syntyneellä tyttärellä sekä emännöitsijöillä, sisäköllä, näiden kosijoilla ja aviottomilla lapsilla.

”Juulia: Elämä onkin vallan naurettavaa, jos sen vakavasti ottaa.”

Tekstin sovitus teatteri Akselille: Petra Lähde
Ohjaus: Veli-Pekka Teponoja
Puvut: Kirsi Vaara
Rooleissa: Nelli Hautala, Kristiina Lahdenvesi, Tarja Lappalainen, Elina Lehtonen, Kati Uhlgren, Juha Nordman, Kari-Kalevi Rantanen, Hannu Rinne, Aleksi Saario, Jarmo Selin ja Arno Vilos

Facebook sivu

Juliste

Osta tai varaa lippuja

Käytämme Eventio-lipunvarausjärjestelmää.

Osta tai varaa lippuja

Suurten ryhmävarausten kohdalla (15+ henkilöä), otathan yhteyttä suoraan teatteriimme. Voit lähettää sähköpostia osoitteseen info@teatteriakseli.fi tai soittaa numeroon
040 -9669628 (ma-pe klo 13-17).

LIPPUHINNOISTA
Peruslippu 16 €
Alennuslippu 14 € (eläkeläiset, työttömät, opiskelijat, varusmiehet, siviili-palvelusmiehet, invalidit, lapset)

Ryhmät: 14€ (15 henkeä tai enemmän)

Koululaiset ryhmissä: 12€/henkilö, opettaja ilmaiseksi
Saattajat ja tukihenkilöt: 0 euroa.

Koko näytös (max. 60 henkilöä): 720€
Koko näytös tarjoilulla (pulla+kahvi): 840€
(Koko näytöstä varattaessa maksu vähintään kaksi viikkoa ennen esitystä.)

HUOM: Maksuvälineenä teatterilla käyvät vain käteinen tai Smartumin kulttuurisetelit.

Share