Download Anime Batch Subtitle Indonesia
Diivat - Teatteri Akseli
kalenterislider

Lippuvaraus

Diivat

11.11.–17.12.2016

Ken Ludwigin menestysfarssi Diivat (Leading Ladies) kutkuttaa nauruhermoja Teatteri Akselin syysohjelmistossa. Maailmalla suuren suosion saavuttanut näytelmä on ratkiriemukas yhdistelmä shakespearelaista komediaa ja Piukat paikat-elokuvaa.

Diivat kertoo kahdesta epäonnisesta näyttelijästä, Leosta ja Jackista, jotka kiertelevät 1950-luvun Yhdysvaltojen maaseutua esittäen kahden miehen Shakespeare-koostettaan. Menestys on olematonta ja rahat vähissä, kunnes onni näyttää vihdoin kääntyvän: miehet näkevät sanomalehdessä ilmoituksen, jossa kuolemaa tekevä miljonääri etsii kahta kadoksissa olevaa sukulaistaan jättääkseen näille tuntuvan perinnön. Sukulaiset tosin ovat naisia, mutta sehän ei reippaita näyttelijänuorukaisia lannista – varsinkin kun roolivaatekirstusta löytyy sopivasti Titanian ja Kleopatran koltut! Eipä siis aikaakaan, kun ”Maxine” ja ”Stephanie” saapuvat Yorkin pikkukaupunkiin miljoonaperinnön toivossa. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan: kaupungin pastorilla on omat epäilyksensä tulokkaiden suhteen, Florence-täti osoittautuu yllättävän sitkeähenkiseksi ja paikkakunnan kauniit tytöt saavat sankarien päät pyörälle.

Väärinymmärryksiä, vauhdikkaita käänteitä ja nasevaa sanailua tarjoava Diivat on pikkujoulukauden ehdoton naurupommi!

Ensi-ilta perjantaina 11.11.2016 klo 19.00.

Muut esitykset: su 13.11., ke 16.11., la 19.11., ti 22.11., to24.11., la 26.11., su 27.11., ke 30.11., pe 2.12., su 4.12., to 8.12., pe 9.12., la 10.12., ke 14.12. ja la 17.12.

Esitykset arkisin ja lauantaisin klo 19, sunnuntaisin klo 17.

Käsikirjoitus: Ken Ludwig
Suomennos: Reita Lounatvuori
Ohjaus: Emmi Louhivuori
Lavastus: Seppo Louhivuori
Puvustus: Petra Lähde
Valosuunnittelu: Ikaros Ainasoja
Musiikki ja äänet: Jouni Lehtonen
Tekniikka-ajot: Ikaros Ainasoja, Maarit Juvonen ja Kristiina Lahdenvesi
Valokuvaus ja graafinen suunnittelu: Ikaros Ainasoja

Rooleissa: Jukka Tamminen, Esko Vähätalo, Niina Kuikka, Minna Tuomarmäki, Kauko Juvonen, Kari Rantanen, Willem Pyykönen, Tuire Mäkeläinen ja Päivi Kainulainen.

Facebook tapahtuma

Blogistin mietteitä

Turun Sanomien arvostelu

Osta tai varaa lippuja

Käytämme Eventio-lipunvarausjärjestelmää.

Osta tai varaa lippuja

Suurten ryhmävarausten kohdalla (15+ henkilöä), ota yhteyttä suoraan teatteriimme. Voit lähettää sähköpostia osoitteseen info(at)teatteriakseli.fi tai soittaa numeroon
0409669628 (ma–pe klo 13–17).

Lippuhinnoista

Peruslippu: 16€

Alennuslippu: 14€ (eläkeläiset, työttömät, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet, invalidit, lapset)

Ryhmät (15 henkilöä tai yli): -2€ peruslipun hinnasta,

Koululaiset ryhmissä 12€/henkilö, opettaja ilmaiseksi

Saattajat ja tukihenkilöt: 0 euroa.

Koko näytös (max 60henkilö): 720€
Koko näytös tarjoilulla (pulla+kahvi): 840€
(Koko näytöstä varattaessa maksu vähintään kaksi viikkoa ennen esitystä)

HUOM: Meillä käy maksuvälineeksi vain käteinen tai Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit. Lähin nostoautomaatti löytyy 50 metrin päästä K-market Kivikukkaron kulmalta (Yliopistonkatu 29b).

Esteettömyys

Teatterimme on täysin esteetön huolimatta siitä, että se sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Toiseen kerrokseen pääsee hissillä (68 x 100 cm) ja itse teatterissa on pääsy kaikkialle sekä pyörätuolilla että rollaattorilla. Teatterissamme on myös inva-wc.

Share