Yhteystiedot  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite

  Viesti

  Yhteydenotto

  Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

  Puhelin: 040 966 9628 (ma-pe klo 13–17)
  Sähköposti: info@teatteriakseli.fi
  Osoite: Humalistonkatu 8A, 20100 Turku

  Facebook Instagram

  2 viikkoa sitten

  Teatteri Akseli

  Niinhän siinä kävi, että 'Myrskyluodon Maija' ( Teatteri Akselin ensimmäinen näytelmä ) saavutti ykkössijan Akselin julisteista. Kovan vastuksen antoi 'Kuilu' häviten ihan huiman pienellä erolla. 'Odottamaton vieras', 'Maanalainen armeija iskee jälleen', 'Kahvi mustana' sekä '10 pistettä syntymästä' (Akselin tulevaa ohjelmistoa) seurasivat kunniakkaasti perässä. Tämä mielipidekysely osoitti, että mieltä on hyvinkin monta ja Akselilla on paljon upeita julisteita ja hyviä ensi-iltoja!. Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja nähdään toivottavasti taas piankin teatterin parissa. Voittajiin ( onnea Sirpa ja Saara ) otetaan yhteyttä lähiaikoina.Ps. Maijan juliste on Ikaros Ainasojan suunnittelema ja kuvan on ottanut Mika Kurkilahti. Kiitos heille myös!

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  3 viikkoa sitten

  Teatteri Akseli

  Leipomiset on leivottu. 😥🍰 Koronarajoitusten voimassaoloajan pidennyksen myötä joudumme valitettavasti perumaan Kakkua kerrakseen – farssikomedian loput esitykset. Näytelmän esityskausi on päättynyt. Kiitos katsojille, pysykää terveinä!

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  4 viikkoa sitten

  Teatteri Akseli

  KILPAILU! ARVONTA! KATSELMUS! MIELIPIDE!Mikä olisi parempi tapa aloittaa vuosi 2021, kuin muistella menneitä aikoja pienellä mielipidekisalla! Tässä Akselin julisteet aivan alusta asti. Kerro suosikkijulisteesi perusteluineen ja osallistut arvontaan. Myös Akselilaiset voivat osallistua, tosin eivät voittaa 2kpl + 2kpl vapaalippua ( kaksi voittajaa ystävänsä kera) Akselin esityksiin. Kisaan voit osallistua 8.1.2021 asti. Onnittelut etukäteen kaikille teatterin ystäville!

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  4 viikkoa sitten

  Teatteri Akseli

  OIKEIN MUKAVAA ALKAVAA VUOTTA 2021!Vuosi 2020 oli merkillinen vuosi myös Teatteri Akselin historiassa. 'Kuriton sukupolvi' sai viimeiset esityksensä vanhaan, hyvään aikaan, mutta viikkoa ennen 'Viimeinen pasodoble' -näytelmän ensi-iltaa sai maailma ja Suomi pandemian pysäyttävän kurjimuksen kimppuunsa. Niinhän siinä kävi, että Akselin kesäteatteri jäi väliin ja 'Viimeinen pasodoble' siirtyi elokuun puolelle. Syksyllä olleet kolme uutta ensi-iltaa, 'Pasi was here', Samanlainen onni' ja 'Kakkua kerrakseen' esitettiin kyllä, mutta kaikkien turvallisuusnäkökohtien alla pienillä katsojamäärillä. Koska mekin Akselissa teemme teatteria rakkaudesta siihen, ei katsojamäärät olleet ratkaisevia, mutta tietysti ne vaikuttivat hurjasti taloudelliseen tilanteeseen. Harrastajateatterithan eivät saa oikeastaan mitään ns. 'koronatukea', vaan ne ovat suunnattu ammattilaispuolelle. Olemme kuitenkin optimistisia tulevaisuuden suhteen. Haluamme kiittää teatterin ystäviämme kaikesta tuesta vuonna 2020!'Kakkua kerrakseen' jatkaa muutamalla esityksellä alkuvuodesta 2021 rajoitetuin yleisömäärin. Talven ensimmäinen uusi ensi-ilta '10 pistettä syntymästä' saa (toivottavasti) esityskautensa käyntiin tammikuun lopussa. Sitä seuraa 'Kyllä isä osaa' ja 'Helene'. Valonpihkahduksia on siis luvassa, onhan rokotusohjelma tuota pahaa tautia vastaan jo alkamassa. Seuraamme yleistä tilannetta tarkasti ja toivottavasti pääsemme mahdollisimman pian rakastamamme taiteen pariin ja voimme tarjota sitä teille yhtä monipuolisesti kuin tähänkin asti.Oikein hyvää ja turvallista uutta vuotta 2021 ja pidetään toisistamme huolta!Ps. Huomenaamulla klo 08.00 aukeaa julistekisa Akselin näytelmistä.

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  1 kuukausi sitten

  Teatteri Akseli

  Rauhallista joulunaikaa ystävillemme!

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  Share