Yhteystiedot  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite

  Viesti

  Yhteydenotto

  Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

  Puhelin: 040 966 9628 (ma-pe klo 13–17)
  Sähköposti: info@teatteriakseli.fi
  Osoite: Humalistonkatu 8A, 20100 Turku

  Facebook Instagram

  4 päivää sitten

  Teatteri Akseli

  'Tukea Akselille' -kampanjan ensimmäisten yritysten tukijoukossa ovat mm. www.saviluoto.com ( (Kuljetus Saviluoto Oy), www.sst.fi (Mainostoimisto SST Oy), Jokiranta Oy Viestintätoimisto, Kaarinan Suodatintekniikka Oy ja Siivouspalvelu Ahkeraliisa. Lämmin kiitos!Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja lisäämme taas tukijoittemme yhteystietoja!

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  2 viikkoa sitten

  Teatteri Akseli
  Näytä Facebookissa

  2 viikkoa sitten

  Teatteri Akseli

  Olemme lähettäneet oheisen viestin liitteineen teatterimme ystäville. Jos et ole mahdollisesti saanut sydän -viestiämme, voit ottaa vaikkapa meihin yhteyttä (tarkistathan ensin roskapostikansiosi) sposti: info@teatteriakseli.fi liittyen Akselin tukemiseen. Kiitos!"Hyvä Teatteri Akselin ystävä.Toivottavasti sinulla on pieni hetki aikaa lukea yrityksille suunnattu sydämellinen kirjeemme❤.Lähetämme tämän viestin ryhmävarauksia Teatteri Akselin esityksiin tehneiden sekä kaikille niille, jotka ovat antaneet Teatteri Akselille luvan markkinointiviestintään.Mikäli oma sydämesi sykkii asialle, mutta et voi itse päättää asiasta, toivomme, että voit välittää viestin eteenpäin oikealle henkilölle yrityksessäsi omalla ❤-suosituksellasi!Mikäli et edusta mitään yritystä, toivomme, että jaat asiasta lämpimiä ajatuksia tahoille, joita asia voisi kiinnostaa❤.Katsotaan yhdessä valoisampaan tulevaisuuteen!...."

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  3 viikkoa sitten

  Teatteri Akseli

  Teatteri Akselin '10 pistettä syntymästä' esitetään heti kun maailma sallii sen. Kauno Takaraution kirjoittama ja ohjaama '10 pistettä syntymästä' -näytelmä kertoo tositapahtumiin perustuen erään ihmisen tarinaa niin kauniisti, lempeästi kuin oudostikin. Näytelmässä seurataan Silvan kasvamista lapsuuden epävarmuudesta aikuisuuden koettelevaan maailmaan. Mikä kaikki on elämässä totta ja mikä mielikuvituksen tuotetta?Oheisessä videossa näytelmän roolihahmot saavat puheenvuoron.Videon kooste Arto Mäkelä.

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  Share