Yhteystiedot  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite

  Viesti

  Yhteydenotto

  Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

  Puhelin: 040 966 9628 (ma-pe klo 13–17)
  Sähköposti: info@teatteriakseli.fi
  Osoite: Humalistonkatu 8A, 20100 Turku

  Facebook Instagram

  2 viikkoa sitten

  Teatteri Akseli

  Teatteri Akseli onnittelee yhteistyökumppaniaan Rakennusperinteen Ystävät ry.tä (Puolalanpuisto) Varsinais-Suomen kulttuuriympäristötyöryhmän jakamasta tunnustuksesta. "Varsinais-Suomen ensimmäinen kulttuuriympäristöteko -palkinto luovutettiin Rakennusperinteen Ystävät ry:lle. Palkinto tuli pitkäjänteisestä työstä rakennusperinteen ja perinteisten rakennustaitojen säilymiseksi."Teatteri Akseli ja Rakennusperinteen Ystävät ry ovat tehneet kesäteatteria vuosien 2017-2019 välillä. 'Onnenmaa', 'Vaahteramäen Eemeli' ja 'Ronja Ryövärintytär' (ohjaukset Kauno Takarautio) saivat ensi-iltansa Iso-Puolalan idyllisessä pihapiirissä Puolalanpuistossa.Lämmin kiitos ja oikein hyvää jatkoa tulevaan!Kuvassa Vaahteramäen Eemelin esitys meneillään.

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  3 viikkoa sitten

  Teatteri Akseli

  Hyvää maailman teatteripäivää 27.03.2021! Ohessa lainaus Helen Mirrerin julistuksesta päivän kunniaksi."Kirjoittajien, suunnittelijoiden, tanssijoiden, laulajien, näyttelijöiden, muusikoiden ja ohjaajien luovuus ei koskaan tule tukahtumaan. Tämä luovuus tulee pian uusin voimin kukoistamaan ja auttamaan meitä ymmärtämään paremmin maailmaa, jonka yhdessä jaamme."Nyt elämme hiljaisia aikoja ja tarvitsemme kaikkien teidän tukea näinä vaikeina aikoina! Kiitos!Kuva Sirkku Peltolan näytelmästä 'Pieni raha', (ohjaus Kauno Takarautio) 2016.Kuva: Kauno.

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  1 kuukausi sitten

  Teatteri Akseli

  '10 pistettä syntymästä' (käsikirj. ja ohjaus Kauno Takarautio) -näytelmä siirtyy ja siirtyy, tällä hetkellä elokuussa on todennäköisin ensi-ilta. Näytelmän juliste ilahduttaa kävelykadun kulkijoita, joitten joukossa nähtiin myös 10 pisteen nimiroolin esittäjä lähes tuntemattomaksi naamioituneena. Ote näytelmästä (Silvan repliikki):"Tälläinenkö se ihminen on, ensin haluaa vapautta ja sitten parkuu yksinäisyyttä! Nyt otat tyttö oman elämäsi omiin käsiisi ja olet. Nauti!"Hyvät ihmiset! Tervetuloa taas joku päivä teatteriin!

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  1 kuukausi sitten

  Teatteri Akseli

  13.03.2015 oli 'Myrskyluodon Maijan' (ohjaus Kauno Takarautio) ensi-ilta uudessa teatterissa Turussa. Innostus näyttämötaiteen tekemiseen oli aivan valtava ja Teatteri Akseli nousi rytinällä Turun alueen johtavaksi harrastajateatteriksi. Lukuisa on se ensi-iltojen määrä, mitä ovat katsojat saapuneet Humalistonkadulle (sekä Puolalanpuistoon) katsomaan ja ihastelemaan. Nyt on vuoden verran koronapaholainen rokottanut sekä esityksiä että katsojamääriä. Eletään jännän äärellä. Monella alalla on toimintavaikeuksia, myös taiteen puolella. Tulevaisuutta on yleensä vaikea ennustaa, kuten nytkin, mutta akselilaiset itse uskovat, että tästä kurimuksesta selvitään. Parempaan tulevaan luottaen ja positiivisten ajatusten kera nähdään pian taas teatterinkin merkeissä. Pidetään huolta itsestämme ja lähimmäisistämme!Kuvassa Myrskyluodon Maijan harjoitukset vielä aivan neitseellisessä teatteritilassa.

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  1 kuukausi sitten

  Teatteri Akseli

  'Tukea Akselille' -kampanjan yritysten tukijoukossa ovat mm. www.saviluoto.com ( (Kuljetus Saviluoto Oy), www.sst.fi (Mainostoimisto SST Oy), Jokiranta Oy Viestintätoimisto, Kaarinan Suodatintekniikka Oy ja Siivouspalvelu Ahkeraliisa, www.fi.dsv.com (DSV Road Oy) jalaine.net (Laine Direct Oy). Iloinen kiitos tukijoillemme!Ps. Mikäli yrityksesi haluaa tukea meitä, ota yhteyttä info@teatteriakseli.fi. Kiitos!

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  Share