Yhteystiedot  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite

  Viesti

  Yhteydenotto

  Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

  Puhelin: 040 966 9628 (ma-pe klo 15–17)
  Sähköposti: info@teatteriakseli.fi
  Osoite: Humalistonkatu 8A, 20100 Turku

  Facebook Instagram

  3 päivää sitten

  Teatteri Akseli

  Tänään piti olla '10 pistettä syntymästä' -näytelmän ensi-ilta. Piti olla muttei ole. Syynä tietysti koronarajoitukset. Alkujaan ensi-ilta kirjoitettiin päivämäärään 29.01.2021, mutta siirtyikin asteittain tähän päivään asti. Milloin on sitten uusi yritys? Tulevaisuudessa, tarkempaa päivää ei pystytä kertomaan. Toivon mukaan huhtikuun lopussa. Tämä herkkä ja kaunis Kauno Takaraution kirjoittama ja ohjaama näytelmä on yksi niistä, joita tämä koronakurjimus on koetellut. Sitkeästi kuitenkin on työryhmä tulevaan uskonut ja pysynyt koossa. Seuraava Teatteri Akselin näytelmä on Emmi Louhivuoren ohjaama 'Pullo cavaa ja aurinkoa' maaliskuussa.

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  2 viikkoa sitten

  Teatteri Akseli

  Lounais-Suomen aluehallintovirasto tiedottaa: "Varsinais-Suomen ja Satakunnan koronarajoitukset jatkuvat ja ovat voimassa 16.-28.1.2022.Uusissa päätöksissä kielletään edelleen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäminen sekä sisätiloissa että ulkotiloissa."Eli Teatteri Akselin toiminta pysähtyy ainakin tammikuun ajaksi. Tulevaa on vaikeaa ennustaa, mutta toivomme pääsevämme taas esitystaiteen pariin tänä talvena. Akselin omat päätökset näytelmien esitysten suhteen perustuvat annettuihin määräyksiin, jotka tulevat välillä suht'koht lyhyellä ajalla. Seuraamme aktiivisesti koronatilannetta ja -ohjeita ja teemme tulevaisuuden suunnitelmia yrittäen ennakoida tulevaa. Pahoittelemme mahdollisia mukaan sattuvia kommelluksia tänä epävarmuuden aikana. Lämmin kiitos, hyvät katsojat, tuestanne meille myöskin parin viime vuoden aikana. Se auttaa osaltaan kestämään tätä koronan kurjimusta!

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  3 viikkoa sitten

  Teatteri Akseli

  'Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja' on nyt haudattu. AVI:n rajoitusten ja tulevan epävarmuuden takia lisäesityksiä ei voida järjestää. Pahoittelemme, tämä sattuu myös meidän sydämeen. Myönteinen palaute ja lämpimät kiitokset siivittivät Mielensäpahoittajan esityskautta. Haikein mielin saatamme tämän sympaattisen jäärän eläkepäivien lepoon. Iloinen kiitos kaikille katsojillemme! Akselin seuraava ensi-ilta on '10 pistettä syntymästä' jonka ensi-ilta on näillä näkymin helmikuun alkupuolella. Seuratkaahan sivujamme.Oikein hyvää alkavaa vuotta kaikesta huolimatta. Uskomme valoisampaan tulevaan myös esitystaiteen osalta!

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  4 viikkoa sitten

  Teatteri Akseli
  Näytä Facebookissa

  1 kuukausi sitten

  Teatteri Akseli

  Taas on vuosi vierähtänyt ja aika muistella menneitä. Esitystoiminta on hiljennyt vuoden 2021 osalta. Tässä vaiheessa toivotamme kaikille oikein mukavaa joulun aikaa!Tämän vuoden esitykset alkavat 8:40 kohdalla.

  ... Näe lisääNäe vähemmän

  Näytä Facebookissa

  Share